Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 22 de setembre del 2019

'The Sandman'.


Des de que es va anunciar al mes de Juliol, l’expectació ha tocat sostre per a la pròxima adaptació del còmic, un dels clàssics de Vertigo per a Netflix, com és el personatge de Sandman. El creador del personatge Neil Gaiman ha promès que el seu equip està treballant per traslladar fidelment la història a la gran pantalla.

En una sessió de AMA a Reddit (via CBR), l’autor de 58 anys no tant sols va assegurar als fans que l’adaptació del còmic es mantindria fidel en esperit al material d’origen, sinó que també seguirà la història dels còmics. Allan Heinberg, co-escriptor de ‘Wonder Woman’, en serà el showrunner de la sèrie amb la producció executiva de Gaiman i David Goyer.

Hi ha hagut nombrosos intents de traslladar els transcendentals còmics de Sandman, a adaptacions en imatge real abans, que es remunten als anys 90 quan va començar la sèrie. Recentment, Joseph Gordon-Levitt estava adjunt com a protagonista i director per presentar una adaptació del film per a la filial de Warner Bros., New Line Cinema, abans que aquesta versió no es pogués materialitzar.

Sandman, que va llançar la marca Vertigo de DC Comics, va publicar un total de 75 números des del 1989. Els mons de Gaiman dins dels mons teixeixen una antologia episòdica, centrada en el personatge al·legòric del somni i els seus germans i germanes, conegut com Endless (Mort, desig, desesperació, deliri, destrucció i destí).

L’adaptació de The Sandman, marca un altre adaptació d’un còmic d’alt perfil per a Netflix, que ja compte amb l’adaptació del còmic de Dark Horse, ‘Umbrella Academy’, actualment en producció la segona temporada al costat d’altres treballs de Mark Millar com The Magic Order i Jupiter’s Legacy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada