Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de setembre del 2019

'Soul'.


Una noticia que em va quedar en el tinter de la passada D23 Expo 2019, es tracte d’un dels films d’animació de Disney/Pixar per al pròxim any, ‘Soul’, que en aquest cas comptarà amb les veus de Jamie Foxx i Tina Fey.

“Perquè estic aquí”, és la pregunta al cor de Soul, un film que explora d’on provenen les ànimes. Per a la pel·lícula, Pixar han somiat que els seminaris “Vosaltres”, on les ànimes aprenen personalitats i salten als cossos de la gent a mesura que es van graduant. El protagonista del film Joe Gardner (Foxx) és un professor de música que aconsegueix el seu somni una actuació musical, però fa un pas equivocat i l’ànima surt del cos, com a resultat acaba al seminari de “vosaltres”. Joe s’aventurarà pel cosmos per trobar el seu camí de tornada”.

LA música del film estarà creada per Jon Batiste, així com una partitura de Trent Renzor i Atticus Ross. Els altres integrants del càsting inclouen Questlove, Phylicia Rashad i Daveed Diggs.

El film estarà dirigit pel guanyador d’un Oscar Peter Docter (‘Up’, ‘Inside Out’) i produïda pel nominat al Oscar Dana Murray (Lou). ‘Soul’ s’estrenarà competint amb el film sense títol de Universal, una comèdia dirigida per Judd Apatow i escrita per Pete Davidson i el propi Apatow, i amb el drama musical ‘In The Heights’ de Warner Bros. El film també competirà el mateix cap de setmana amb l’estrena de Paramount Pictures, ‘Top Gun: Maverick’.

A continuació, podem veure unes imatges que es van mostrar del film...




‘Soul’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 19 de Juny de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada