Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de setembre del 2019

'Kevin Feige i Star Wars'.


Des de THR ens informen de que Walt Disney Studios, amb el seu president Alan Horn, ha donat ordres a la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, i al president de Marvel Studios, Kevin Feig, que col·laborin junts en un nou projecte, de com a mínim i segons paraules textuals de Horn i la informació de THR, una pel·lícula de ‘Star Wars’, que podria ser el principi d’una nova línia narrativa.

THR explica els pròlegs, començant amb la reunió mantinguda a finals d’aquest estiu entre Feig, Kennedy, Horn, i l’altre co-president dels estudis cinematogràfics Disney, Alan Bergman.

En declaracions al mitjà estatunidenc, Horn anomena diversos pilars del futur per a Lucasfilm: Star Wars, Indiana Jones i l’adaptació de l’aventura juvenil ‘Children of Blood and Bone’ –futura trilogia dels llibres escrits per la novel·lista nigeriana-estatunidenca Tomei Ademeyi, sota supervisió directa de la flamant presidenta de producció de la nova 20th Century Fox en el organigrama de Walt Disney Co., Emma Watts.

“Donat el tancament de la Saga Skywalker, Kathy (Kennedy) s’ha llançat a perseguir una nova narrativa de Star Wars i, sabent l’afició de Feig per Star Wars, que ambdós productors s’uniran per treballar en un film de Star Wars te tot el sentit del món”, explica Horn.

THR no s’atreveix a confirmar si aquesta pel·lícula és el inici d’una nova franquícia o bé un experiment puntual, però ja adelanta que Feig te en ment a un intèrpret –encara sota anonimat- potent per a protagonitzar-la. Des de Disney asseguren que la incorporació de Feig no te intenció de menystenir a Kennedy al cap davant de Lucasfilm (els rumors del acomiadament de Kennedy, fa dos o tres anys que circula, Kennedy te contracte fins el Setembre de 2021).

I la resta de la noticia, és un resum de les critiques acumulades per Lucasfilm sobre la seva gestió de Star Wars, en concret pel que fa a les pel·lícules annexes –l’acomiadament de Lord i Miller de ‘Solo’, la remoguda postproducció de ‘Rogue One’, el canvi de Colin Trevorrow per J.J. Abrams per a l’última entrega de la Saga Skywalker, etc.

Aquest projecte, avança THR, no interpel·larà el més mínim, de moment, amb el desenvolupament de les noves pel·lícules que estan preparant el director de ‘The Last Jedi’, Rian Johnson i els responsables de la sèrie de ‘Game of Thrones’, D.B. Weiss i David Benioff, més les sèries de Disney+, començant per ‘The Mandalorian’ i seguint amb la protagonitzada per Diego Luna sobre el seu personatge de ‘Rogue One’ i la que protagonitzarà Ewan McGregor, de nou com a Obi-Wan Kenobi.

Des de THR.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada