Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de setembre del 2019

'Spider-Man 3'.


Finalment sembla a ser que Sony i Walt Disney Pictures haurien arribat a un acord per mantenir com a mínim un film més a Peter Parker/Spider-Man, dins el MCU. Feig per la seva banda tornarà a ser-ne el productor executiu.

La tercera entrega s’estrenaria el 16 de Juliol de 2021, afegint així un altre film a la Fase 4. Recordem les pel·lícules ja programades, les dues que s’estrenaran l’any que ve i que ja estan en producció, com ara ‘Black Widow’ d’estrena l’u de Maig de 2020 i ‘Eternals’ estrena fixada per al 06 de Novembre de 2020. Comencem per el mes de Febrer, concretament el 12, ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, continuem en el mes de Maig, que per al dia 7 tenim ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, després vindria ‘Spider-Man 3’ (per ara sense títol), per al 16 de Juliol i després ja passaríem al mes de Novembre, on el dia 5 tenim ‘Thor: Love and Thunder’; seria el primer any en tenir l’estrena de quatre films del MCU. Un altre apunt que cal recordar (sinó canvien la data), que en competició amb la tercera entrega de Spider-Man, tindrem la 7a entrega de ‘Mission Impossible’, de nou amb Cruise al cap davant.

“Estic entusiasmat de que Spider-Man continuï el viatge al MCU,  jo i tots nosaltres els de Marvel Studios estem molt excitats de que poguem seguir treballant-hi”, ha dit Feig. “Spider-Man és un poderós icona i heroi historia la qual creua totes les edats i públics d’arreu del món. També és l’únic heroi amb el súper poder de travessar universos cinematogràfics, de manera que Sony continua desenvolupant el seu propi Spider-verse i qui sap quines sorpreses depararà el futur”.

“Això és genial”, av dir Pascal. “La història de Peter Parker agafar un gir dramàtic a ‘Far From Home’ i no podia estar més feliç, estem treballant junts mentre veiem cap on va el seu viatge”.

“Hem tingut una gran col·laboració durant els últims quatre anys i el nostre desig mutu de continuar era igual al de molts fans”, va dir Robert Lawson, cap de comunicació de Sony Pictures Entertaiment. “Estem encantats de seguir endavant junts”.

Tot i que Sony ja te dos films dirigits per Jon Watts, ‘Spider-Man: Homecoming’ ($880M) i ‘Spider-Man: Far From Home’ (actualment encara en cartellera i amb $1.130M), encara no és segur de que Watts torni per a dirigir la tercera entrega (el qual signaria per a dues pel·lícules). Watts està essent temptejat per altres projectes (Incloent, segons sembla, per Marvel Studios), doncs no és segur que torni, tot i haver anunciat anteriorment que hauria signat per a dos films més.

La propera llista de Sony inclou la seqüela de ‘Venom’, de nou amb Tom Hardy en el paper protagonista, Andy Serkis en la direcció. El film en producció (però sense cap imatge, ni tràiler aparegut fins ara) de Morbius amb Jared Leto en el paper protagonista, i també sembla que encara continuen vigents el film de ‘Kraven the Hunter’ i el spin-off amb Silver Sable i Black Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada