Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 9 de setembre del 2019

'Mission Impossible 7'.

L’actriu de Marvel Hayley Atwell passarà de treballar amb el Captain America a fer-ho per Tom Cruise! L’actriu ha signat per a aparèixer a la pròxima ‘Mission Impossible’, i el càsting inclou el retorn de Rebecca Ferguson (‘Doctor Sleep’), Simon Pegg (‘Ready Player One’) i Ving Rhames (‘Pulp Fiction’). El director Christopher McQuarrie ha confirmat la noticia via el seu compte de Instagram, a el qual Atwell a replicat, “Mission: Accepted”, seguit d’un enigmàtic, “Tot i que no sóc del tipus que segueix ordres...”.

Després de les dues últimes entregues, tan per l’èxit comercial com per les crítiques, l’escriptor/director Christopher McQuarrie va signar acord amb Paramount per a tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues de ‘Mission Impossible’, rebutjant les ofertes d’altres estudis per a continuar la seva llarga col·laboració amb la franquícia de l’actor Tom Cruise.

Skydance Media, qui es va incorporar a la franquícia a partir de la quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà per a produir els dos pròxims films.

Atwell és més coneguda per a la seva interpretació de Peggy Carter dins l’univers Marvel, un paper que també va tenir la seva pròpia sèrie però que va durar poc, però també ha aparegut en varis films i sèries de televisió, incloent ‘Christopher Robin’, ‘Black Mirror’, ‘The Pillars of Earth’ i ‘The Prisoner’.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   


View this post on Instagram

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada