Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 de setembre del 2019

'The Batman'.


Dos grans actors acaben d’unir-se a ‘The Batman’, de Matt Reeves. Des de THR ens informen de que Jeffrey Wright està en conversacions per interpretar al comissari Gordon i des de Variety ens informen de que Jonah Hill seria el dolent protagonista (tot i que no està clar).

Wright, segueix els passos d’altres actors que ja han interpretat aquest paper a la gran pantalla, com ara Pat Hingle, Gary Oldman i J.K. Simmons. Pel que fa a Hill no es sap amb certesa a quin personatge interpretarà, però des de Collider ens informen de que provablement interpreti a The Riddler i no a The Penguin com han especulat molts.

‘The Batman’, està en desenvolupament des del 2015 per Warner Bros., quan Ben Affleck va signar per al DCEU. Matt Reeves va signar per posar-se al cap davant, aproximadament després de que Affleck abandones la direcció, amb l’advertència de que reescriuria el guió des de zero.

La història de Reeves ha estat descrita com un projecte impulsat per personatges centrat en les experiències de Batman com el més gran detectiu del món. Greig Fraser, cineasta nominat al Oscar, serà director de fotografia.



‘The Batman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Juny de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada