Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 21 de juny del 2012

Bones primeres crítiques de'The Amazing Spider-Man'

La pel·lícula 'The Amazing Spider-Man' està a les portes d'estrenar-se comercialment als cinemes de tot el món (06-07-2012 a casa nostre). Però ja estan arribant les primeres crítiques del film dirigit per Marc Webb, les quals són positives...encara que amb alguns matisos.


Tothom destaca la bona feina de Marc Webb alhora de compondre els personatges. De passada les crítiques també arriben pel mateix costat.Sense anar més lluny s'afirma que el metratge 'The Amazing Spider-Man' dedica una bona part a profunditzar en els personatges, més que en l'acció pura i dura (potser el més deitjat pels fans).


Alguns mitjants la titllen com lenta en el seu desenvolupament i escassa en acció.Així es mostra el denominador comu negatiu.En canvi altres la situen com una magnífica arrencada per a una nova franquícia, ara centrant-se en els personatges per a més endevant, en properes entregues, dedicar-se més a l'acció.


Precisament fa uns dies arribaven comentaris sobre la intenció de l'estudi de substituir Marc Webb en el lloc de director de 'The Amazing Spider-Man 2' per oferir més acció en la seqüela.


En 15 dies podrem veure el resultat del film.Però el que sembla segur és que, amb el seu presupost i el seu repartiment,'The Amazing Spider-Man' ens oferirà, si més no, una estupenda tarda de cinema, en especial als aficionats al món del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada