Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 24 de juny del 2012

Brave de Disney Pixar arrassa la guixeta del divendres

Brave
La nova pel·lícula del binomi Disney/Pixar Brave ha arrassat en la guixeta del seu primer cap de setmana amb un parcial de 24,5 milions de dòlars.


El segon lloc amb força distància del primer es per una altre nova estrena als EUA, Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros, amb una recaptació parcial de 6,3 milions de dòlars.


En tercer lloc ens trobem a Madagascar 3 que després de 2 setmanes al cap damunt s'ha desinflat, amb una recaptació parcial de 6,1 milions de dòlars. Porta un total d'acumulat de 143,4 milions de dòlars.


En quart lloc ens trobem Prometheus, que aconsegueix un parcial de divendres de 2,9 milions de dòlars molt lluny del recaptat per Brave i una mica del recaptat per les que ocupen el segon i tercer lloc. Porta un total d'acumulat de 101,4 milions de dòlars.


I ja per últim en el cinquè lloc ens trobem 'Rock of Ages', que pretenia ser un boom com a nou film músical plagat d'estrelles com ara Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Juliane Hough o Rusell Brand, i en la seva segona setmana de projecció aconsegueix un parcial del divendres de 2,5 milions de dòlars i un total acumulat de 23,2 milions de dòlars. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada