Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 14 de juny del 2012

Los Vengadores podria reestrenar-se amb una versió extensa

El motiu pel qual no es va estrenar el citat montatge del director de 'Los Vengadores', almenys en origen, va ser que tenia una duració de més de tres hores. Pel que des de promoció i màrqueting es va desestima tanta duració. El que va obligar a una considerable reducció de uns 30min. Doncs bé ara s'especula amb la possibilitat que aquesta versió si es pogui veure en cinemes i no tant sols quedant pel format de Blue Ray i DVD.


Però quan podria ser aquesta reestrena? En els rumors que circulen no hi ha cap data concreta, però podria ser abans del mes de setembre. Fet que li permetria augmentar encara més la recaptació i així pujar un graó més en la llista de les pel·lícules amb més recaptació de tots els temps. 


Mentrestant la factoria Marvel continua endavant amb els projectes 'Iron Man 3' i 'Thor 2', amb la tremendament exitosa carrera cinematogràfica dels seus cèlebres personatges de còmic.


També quedem a la espera de noves dades sobre 'Los Vengadores 2', encara que de confirmar-se la reestrena de la primera entrega, ja es podria rodar amb tota la calma del món de cara a l'estrena el 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada