Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 17 de juny del 2012

Lo nou de Neil Blomkamp (Distrito 9) es diu Elysium

Tal com ens expliquen a Badass Digest, Elysium, la segona pel·lícula de Neil Blomkamp (Distrito 9) torna a utilitzar la ciència ficció com ha vehicle per a parlar de les diferències de classe, la inmigració i la desesperada rebel·lia com a única forma de lluitar contra la violència de la diferència.


Ho sabem perquè la pel·lícula està fent els seus test amb l'audiència i en les entrades per aquests test s'especificava la siopsis d'aquesta i diu així: "L'any 2159 hi ha dues classes de persones: les molt sanes i pròsperes que viuen en una luxosa estació espacial feta per l'home anomenada Elysium i les que viuen en una superpoblada i destrossada Terra.


La secretaria Rhodes (Jodie Foster), una implacable oficial del gobern, no s'aturarà davant de res per tal de reforçar les lleis anti-immigració i mantenir el luxós estil de vida dels ciutadans de Elysium. Això no impedeix que els habitants de la Terra intentin entrar-hi de qualsevol manera possible. Quan el desafortunat Max (Matt Damon) es veu contra les cordes, accepta embarcar-se en una missió que, de tenir èxit, no només salvarà la seva vida, sinó que podria portar la igualtat a aquests mons polaritzats.


Com bé recorden a l'article, l'anterior pel·lícula de Blomkamp, sent molt notable, resultava excesivament explícita en el seu missatge, una cosa que sempre és molt perillós per molt cert i representatiu que resulti. Quan un tema d'aquest tipus s'aborda de manera tant directe, hi ha una línia molt fina entre deixar al públic que tregui la seva pròpia moralitat i ficar-la amb calçador.


Foto de rodatge


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada