Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 8 de juny del 2012

Els plans de Warner després de 'Batman'

 L'anunci aquesta setmana del fitxatge de Will Beall (Gangster Squad) per escriure el nou guió de La Liga de La Justicia, ha suposat el tret definitiu dels plans de Warner Bros de cara a un pla a llarg termini per desenvolupar la seva pròpia saga de superherois DC, semblant a la que ha fet el binomi Marvel/Disney amb Los Vengadores.


Un article de Variety ens posa al dia en el punt on es troba aquest projecte, Warner té la intenció de reactivar tots els seus projectes 'adormits' sobre les seves propietats amb els personatges de DC, des de Flash fins al Capità Marvel, passant per Aquaman,Lobo,Wonder Woman -del guió s'encarrega Michael Goldenberg- i l'Escuadró Suïcida.


No obstant això, l'estudi no es posarà veritablement mans a l'obra fins passada l'estrena de The Dark Knight Rises, de Christopher Nolan, qui a la vegada està jugant un paper important en el desenvolupament de man Of Steel, l'adaptació de Superman que està dirigint Zack Snyder.


L'anomenada "Fase 1" de Warner preten combinar les seves propietats televisives (com ara Arrow, la inminent sèrie sobre Flecha Verde, Oliver Queen), els seus llançaments d'animació i les seves franquícies en videojocs amb una campanya de merxandatge acord amb la desenvolupada per Marvel Studios, i seguint la línia marcada pel rellançament de DC Entertainment el 2009 sota la "protecció" de Diane Nelson, la "showrunner", per dir-ho, de la franquícia Harry potter.


"L'estudi està sent cuidados especialment amb els seus personatges després del descebador rendiment de Linterna Verde", apunta l'article. Sobre aquesta franquícia en particular, l'estudi estudia dues opcions: un segon lliurament o un rellançament del personatge sense Ryan Reynolds."L'estudi ha apres que alhora de fer un film sobre superherois, necessita un creatiu que entengui als personatges, com va succeïr amb Joss Whedon i Los Vengadores".


Variety recalca el destacat paper que jugarà Christopher Nolan en aquest projecte.El director té ara mateix control total sobre tot el que envolta Man Of Steel, que es presentarà al món el mes que be a la Comic Con "Warner Bros està posant cada vegada més control dels seus films DC en mans de Nolan, tot i que el director no té un acord de First-Look amb l'estudi" assenyala l'article ("First-Look" és una classe d'acord excepcional pel que el director adquireix el dret de reservar qualsevol projecte que estigui preparant l'estudi).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada