Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 20 de juny del 2012

Wanted 2 més impactant segons Timur Bekmambetov


El cineasta Timur Bekmambetov està a punt d'arribar a les cartelleres estadounidenses amb Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros.Aprofitant les trobades amb la premsa, va parlar sobre un dels seus pròxims projectes, Wanted 2, film del que va adelantar que seria summament més impactant que la seva predecessora.

Timur Bekmambetov avança també que 'Wanted 2' serà el seu pròxim i més immediat treball.El guió està en marxa i en uns pocs mesos segur que podem sentir els primers comentaris al respecte al seu repartiment.


Sembla quedar clar que 'Wanted 2' serà una continuació en el descrit en la primera entrega.Wesley Gibson serà el seu protagonista. I de passada deixa clar que els personatges morts no tornaran, tot i que deix una porta oberta a "algunes sorpreses".


L'argument  continua girant al voltant de la germandat d'assassins que basaven l'elecció de les seves víctimes en L'aleatorietat dels fils entrellaçats per un rústic teler.


'Wanted' va ser una de les pel·lícules d'acció més impactants dels últims anys (només cal veure Angelina Jolie conduint un Viper com si d'un patinet es tractes), així com en el que el seu estil i fotografia.Per tant, i si el seu director afirma que la seqüela serà molt més impactant, ja només podem comptar els mesos de cara a la seva estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada