Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de juny del 2012

Shane Acker (' 9 ') i Valve ('Half-Life') han dirigit 'Deep'

El director Shane Acker (9) té nou film. S'anomena Deep i es una aventura postapocalíptica de ciència-ficció submarina presentada en el passat festival d'Animació de Annecy, que comptarà amb la colaboració en l'apartat tècnic de la companyia de videojocs Valve, creadora de les sèries Half-Life i Portal, segons informa l'anunci oficial.






La "base" del film és una novel·la gràfica que està preparant l'autor J.Barton Mitchell (Conquered Earth) qui ens deixa a la seva pàgina el disseny del film. Estigueu atents perquè l'autor avisa que penjarà més dissenys conceptuals de la pel·lícula conforme passin les setmanes.


L'aportació de Valve es limita, de moment, a la cessió del seu motor gràfic Source, que permet "un muntatge i una fotografia flexibles, i simplifica el procés d'animació, so i efectes visuals". "El temps de renderització queda reduït a zero, el que permet una ràpida revisió de l'animació, estalviant dramàticament els costos en temps i diners enfront de la producció tradicional", amplia la nota.


El mateix Acker (via Bleeding Cool) ens deixa el seu canal de vimeo un avanç de previsualització.


Punxeu aquí per l'avanç.


P.D: Acker tenia pendent el film Thomas The Tank Engine, basat en les històries infantils del reverent W.Awdry. Es desconeix que serà d'ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada