Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 28 de juny del 2012

Damon i Renner junts a la seqüela de Bourne Legacy?

La pròxima entrega de les aventures de "Bourne" en arribar a les nostres pantalles serà Bourne Legacy (El Legado de Bourne) que comptarà amb Jeremy Renner com a protagonista principal.Encara que com hem vist en els tràilers, no es tracte d'un reinici sinó d'una continuació del tercer lliurament de la franquícia, la qual va ser protagonitzada per Matt Damon.Ara, potser en forma de promoció, sorgeixen els rumors del retorn a la franquícia del personatge encarnat per Damon.


Tot surgeix arran d'un comentari del productor Frank Marshall, qui porta molt de prop la franquícia Bourne des dels orígens, fins l'últim lliurament Bourne Legacy "el meu somni és que en la pròxima pel·lícula podem veure junts Matt i Jeremy formant un tandem.


Com hollywood va demostrar en nombroses ocasions, les continuacions depenen -casi sempre- del resultat de la guixeta, així que parlar d'una nova entrega de 'Bourne Legacy' és arriscar-se una mica.


Però com a minim pensar que en una pròxima entrega de la Saga 'Bourne' es podrien reunir els dos "agents", Matt Damon i Jeremy Renner o Jason Bourne i Aaron Cross, colze a colze en una pel·lícula pertanyent a la Saga que va revitalitzar el gènere d'acció.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada