Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de juny del 2012

Christopher Nolan vol dirigir una entrega de James Bond


Fa unes sis setmanes enrrera abans de finalitzar l'últim lliurament de la triología Batman "The Dark Knight Rises" i provablement marcant el final del primer acte de la seva carrera (recordem que tan sols té 41 anys a punt dels 42) és un parell de dècades més jove que la majoria de directors de Hollywood.

Tenint en compte que la pel·lícula serà un èxit i que és la que ha fet després del seu darrer film 'Inception', la pel·lícula més personal de la carrera del director i que va arribar a guanyar 800 milions de dòlars en tot el món.

El director estava a la llista de Warner Bros per dirigir el reinici de “The Twilight Zone” abans que Matt Reeves li donguesin el treball. Nolan tenia en ment produir una pel·lícula sobre Howard Hughes que anava a dirigir Keith Gordon, havia de ser una pel·lícula biogràfica. Originalment l'anava a fer després d'Insomnia ara fa 10 anys i volia Jim Carrey com el multimillonari solitari. El projecte va quedar en suspens quan Martin Scorsese va fer “The Aviator”. Però ens van donar una nova esperança quan l'any passat que Nolan estava utilitzant la novel·la de Michael Drosnin "Ciutadà Hughes: El poder, els diners i la bogeria" , com a material de partida per a una nova inmersió en el personatge i que tenia previst rodar en algun moment de 2012 per estrenar-la al 2014.

Semblava que el rumor era cert, però, malauradament no ha estat el cas. En la nova publicació de la revista Empire, es despren que el projecte de Hughes està en punt mort, i que com a minim s'ha tret una mica “l'espina” amb la franquícia de Batman: “Per sort me les vaig arreglar per trobar a un altre ric extravegant, un personatge orfe a una edat molt jove”. Llàstima sens dubte, però sempre s'havia preguntat si el retard faria que Nolan dues a terme abans altres projectes, i és emocionant pensar en quin altre projecte es podria embarcar a part de produïr Man Of Steel de Zack Snyder. Una possibilitat, encara que d'una manera en aquesta linia, podria ser una pel·lícula de Bond.

El director, ja que la majoria Britànics van créixer veient la franquícia d'Ian Fleming en els dies festius de pluja, ell és un fan des de fa molt de temps de la sèrie, esmentant Bond com una influència clau tant a “Batman Begins” i “Origen” (principalment la seqüència d'acció a la neu en el final de la pel·lícula, el que li deu molt a “El Servei Secret de Sa Majestat”), i fa un parell d'anys enrera, va expressar el seu interès en dirigir una pel·lícula en algun moment.

En la entrevista Imperi, Nolan recorda que ell és seriós sobre la prespectiva, i fins i tot diu que es va reunir amb els productors de la franquícia en algun moment en el passat, però adverteix que "hauria de ser la situació i el moment adequat, per embarcar-se en aquest projecte".

Sembla a indicar que Nolan només estaria disposat a dirigir una pel·lícula de James Bond, si s'hagues de fer un reinici de saga o que entres un nou actor en el paper de Bond, així mentre que Daniel Craig porti l'esmòquing, no sembla a ser que poguesim veure una pel·lícula de la saga dirgida per ell. Però per ara el més aviat és la inminent estrena de la tercera i última entrega de la reiniciada saga de batman "The Dark Knight Rises" que arribarà als cinemes el 20-07-2012.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada