Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 5 de juliol del 2012

The Amazing Spider-Man bat el rècord en la guixeta dels EUA

El que semblava que seria un inici del seu camí per les guixetes d'arreu del món del "reinici" de les avantures de l'home aranya, ha resultat ben al contrari en la seva primera nit de projecció en les guixetes nord americanes. 'The Amazing Spider-Man' ha aconseguit una recaptació de 35 milions de dòlars en la seva "obertura" previa al festival del 4 de Juliol.


L'anterior rècord el tenia Michael Bay i 'Transformers', just ara fa 5 anys amb una recaptació de 27,8 milions de dòlars.El que sens dubte preveu un més que magnífic camí per la guixeta en la seva primera setmana (o llarg cap de setmana) als EUA.


'The Amazing Spider-Man' s'estrena a casa nostre demà dia 06-07-12.A part el film dirigit per Marc Webb porta ja al voltant de més de 50 milions en la guixeta internacional.


'The Amazing Spider-Man' suposa un reinici de la franquícia del cèlebre còmic de Marvel.Un dels pocs que no està sota el control de la marca propietat de Disney.La seva seqüela ja està en "moviment", amb una història que continuarà els fets descrits en aquest primer film.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada