Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 de juliol del 2012

Michael Fassbender protagonitzarà Assassin's Creed l'adaptació del videojoc a la gran pantalla

Michael Fassbender serà el protagonista i coproductor de l'adaptació del videojoc Assassin's Creed, segons informa Variety.



El joc, es una mescla de gènere històric i ciència ficció, segueix a l'últim descendent d'una ordre de caballers els quals, mitjançant un experiment, és traslladat en el temps per resoldre un enigma transcendental per al futur de la humanitat.

La franquícia va per la seva tercera entrega (sense comptar continguts adicionals) i ha conegut tres èpoques: L'Orient Pròxim de la tercera Croada -Jerusalem, Acre i Damasc-; la Itàlia del Reneixament i, en la seva tercera entrega que veurà la llum de forma imminent, la Guerra d'Independència als Estats Units.

            

"Fassbender era la nostre primera opció", explica el president de Ubisoft Motion Pictures, Jean-Julien Baronnet. "Es extremadament intel·ligent, versàtil i compromés".


Ubisoft planeja fixar-se en el seu pla inicial i desenvolupar el film de manera independent per conservar el control creatiu del material sota la guia de Baronnet, expresident executiu de Europacorp, la productora de Luc Besson.




El film està a punt de completar la financiació -el que espera aconseguir-lo a traves de les vendes internacionals- i podria posar-se en mans de Sony per gestionar tant la distribució del film, com en última instancia coproducció del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada