Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 2 de juliol del 2012

Primera fotografía de Naomi Watts com a Lady Di


Podrem veure a Naomi Watts interpretant a Lady Di en el biopic que es prepara amb el títol 'Caught in Flight', actulament en proces de rodatge a Croàcia,dirigida per Oliver Hirschbiegel.


El primer argument de 'Caught in Flight' ens parla del presumpte romanç de Lady Di amb Dr.Hasnat Khan.Un amor que li va fer fins i tot estar a la vora de la conversió a l'Islam.La seva relació es va veure truncada quan Lady Di va iniciar la seva relació amb el Príncep Carles.Encara que el film aprofundiria en unes possibles infidelitats durant el matrimoni real.El que definiria l'eix central de la pel·lícula: història d'amor entre una princesa tancada en una torre i un home comú i corrent.


Oliver Hirschbiegel és el responsable de la aclamada pel·lícula 'El Hundimiento'.Treballant en el biopic sobre un guió de Jeffreys Steven.


El començament del rodatge es va retardar dos mesos però finalment està en marxa.L'estrena de la pel·lícula quedaria ja per a la primavera del 2013, encara que es una mica aviat per assegurar-ho.


Naomi Watts també té pendent de rodar un altre biopic d'altura, ni més ni menys que encarnar a Marilyn Monroe, encara que sembla a ser que aquest projecte tindria de quedar aparcat durant uns mesos (o anys), sobre tot amb la repercussió aconseguida amb 'My Week With Marilyn', protagonitzada amb gran èxit per Michelle Williams.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada