Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 3 de juliol del 2012

Nova imatge de El Hobbit: Un Viaje Inesperado, ara d'Hugo Weaving

L'argument de 'El Hobbit' transcorre 60 anys abans dels fets descrits a l'exitosa triología de 'El Señor de Los Anillos' (també portada a la gran pantalla per Peter Jackson). Narra el viatge d'un Hobbit anomenat Bilbo Bolsón, fins a la muntanya solitaria en busca del tresor robat, anys enrera, per el drac Smaug.Tot comença quan un dia qualsevol, Bilbo rep la visita de Gandalf el Gris, un poderos mag.Juntament amb 13 nans entre el que es troba Thorin Escudo de Roble, fill de la família poseidora del tresor robat per Smaug.


Les dues pel·lícules en que s'ha dividit 'El Hobbit' estan siguent rodades en 3D digital als estudis Stone Street Studios de Wellington i en localitzacions de Nova Zelanda.


Ian McKellen repeteix com a Gandalf després d'interpretar-lo a la esmentada Triología de El Señor de los Anillos, mentres que l'actor Martin Freeman, que recentment ha guanyat un BAFTA TV al millor actor de repartiment per la seva interpretació en la sèrie de la BBC, Sherlock, farà el paper central de Bilbo Bolsón.També repetiran en el seu paper: Cate Blanchett com a Galadriel, Orlando Bloom com a Legolas, Ian Holm com a Vell Bilbo, Christopher Lee com a Saruman, Hugo Weaving com a Elrond, Elija Wood com a Frodo i Andy Serkis com a Gollum.El repartiment també inclou a Richard Armitage, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Stephen Fry, Ryan Gage, Mark Hadlow, Peter Hambleton, Stephen Hunter, William Kircher, Sylvester McCoy, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, James Nesbitt, Dean OGorman, Lee Pace, Mikael Persbrandt, Conan Stevens, Ken Stott, Jeffrey Thomas y Aidan Turner.


Els guions del 'Hobbit' han estat escrits per Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro i Peter Jackson. Jackson també produirà les pel·lícules juntament amb Fran Walsh i Carolynne Cunningham. Els productors executius seran Ken Kamis i Zane Weiner.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada