Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 21 de juliol del 2012

El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace bat el rècord de recaptació

El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace ha superat la marca de Los Vengadores, en quant a la recaptació de la primera mitja nit de projecció dels EUA. Aconseguint 30,6 milions de dòlars.


Les primeres xifres apunten que tindra una bona guixeta, aconseguit un inici força envejable.


Per ara tant sols -TDKR- queda darrera l'inici de la seu camí estiuenc de "Harry Potter y Las Reliquias de la Muerte (p.2), amb un inici de 43,2 milions de dòlars.


Queda tant sols saber com acabarà el seu primer cap de setmana.


L'argument oficial queda així: 


'El Cavaller Fosc: La Llegenda Reneix (Batman 3) es presenta així: " Han passat vuit anys des que Batman va desaparèixer en la nit, passant en aquell instant d'heroi a fugitiu. Assumint la culpa per la mort del fiscal del districte Harvey Dent, el Cavaller Fosc va sacrificar tot pel que ell i el comissari Gordon esperaven que fos un final més gran. Durant un temps, la mentida va funcionar, atès que l'activitat criminal a la ciutat de Gotham va ser aixafada pel pes de la llei anti-criminal de Dent.


Però tot canviarà amb l'arribada d'una hàbil lladre amb una agenda misteriosa. Molt més perillosa, però, és l'aparició de Bane, un terrorista emmascarat del qual els despiatats plans per Gotham condueixen a Bruce a sortir del seu exili.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada