Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 8 de juliol del 2012

Teaser cartell i argument de Pacific Rim



En el repartiment podem trobar a: Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Idris Elba, Robert Kazinsky, Ron Perlman, Max Martini, Clifton Collins, Jr. Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Diego Klattenhoff i Brad William Henke. I l'argument és el següent:

" Ambientada en un futur on malèvoles criatures amenacen la Terra, el planeta ha d'unir i utilitzar tecnologia d'última generació per erradicar la creixent amenaça.


Quan legions de criatures monstruoses, conegudes com Kaiju, van començar a emergir del mar, es va iniciar una guerra que costaria milions de vides i consumiria els recursos de la humanitat durant anys. Per combatre els gegantins Kaiju, es va crear una arma especial: immensos robots, anomenats Jaegers, que són controlats simultàniament per dos pilots dels quals s'uneixen les seves ments mitjançant una connexió neural. Però fins i tot els Jaegers es mostren gairebé indefensos davant els Kaiju. A la vora de la derrota, les forces que defensen la humanitat no tenen més remei que posar-se en mans de dos inadaptats herois, un pilot acabat (Charlie Hunnam) i una inexperta novençana (Rinko Kikuchi) que formaran equip per pilotar un llegendari però considerablement obsolet Jaeger del passat. Junts, s'erigiran com l'última esperança de la humanitat davant l'apocalipsi. "


Aquí teniu via Bloody Disgusting el cartell mida XXL clicant a la imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada