Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 18 de juliol del 2012

Comi-Con 2012: Comiat

Encara que amb algun dia de retard perquè he estat fora i no ho he pogut publicar abans, us porto les últimes notícies des de la Comic-Con 2012 de Sant Diego.


Tarantino ens parla del la tercera entrega de kill Bill:



"Anava a fer una cada deu anys, però em faran falta 15 abans de tornar a això". Va explicar Tarantino en declaracions recollides per The Film Stage." Ja he organitzat tota la mitologia: Sofie Fatale s'endu tots els diners de Bill i criarà a Nikki, qui anirà per La Novia. I Nikki es mereix la seva venjança tant com La Novia es mereix la seva". El director no descarta la possibilitat de rodar "un parell d'escenes ara" d'acord amb l'edat actual de les actrius.No sembla, en qualsevol cas, un projecte que Tarantino tingui ara mateix entre cella i cella.

*Si no sabeu qui són Nikki,  La Novia o Sofie Fatale, feu un cop d'ull a Kill Bill.M'ho agraireu després.


-The Rock (Dwayne Johnson) va deixar anar la perla afirmant que seria el protagonista principal de l'adaptació del còmic de DC Lobo.

Aquí la notícia:

Segueixen els rumors sobre la adaptació a la gran pantalla de l'antiheroi de DC Còmics Lobo, i torna a ser Dwayne Johnson i a traves de les seves declaracions que no s'obliden del personatge.

"Els rumors que diuen que interpretaré a Lobo són totalment certes. Joel Silver i Brad Peyton ja hi estan treballant. Si es confirma, serà divertit", això és el que ha dit l'actor des del seu compte a Twiter. Recordem que aquest curiós mercenari extraterrestre està dotat d'una força sobrehumana, comparada en ocasions a la de Superman.

De confirmar-se i donar llum verda al projecte Brad Peyton (Viaje al Centro de la Tierra 2) seria l'enacrregat de dirigir la pel·lícula amb un guió que ell mateix ha escrit.



Més notícies ara des de Marvel Studios:

Ant Man, cinta que dirgirà Edgar Wright i de la que es comenta es va mostrar unes seqüències de captura de moviment del personatge, Thor 2, Capitán América 2, Los Guardianes de la Galaxia que va presentar un concept art i va donar a conèixer els integrants del equip (StarLord, Drax The Drestroyer, Rocket Racoon i Groot) i Iron Man 3.







I gràcies a Cinemablend tenim imatges al detall de la nova armadura de Tony Stark a Iron Man 3: 








I video de Robert Downey Jr. com a Tony Stark:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada