Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 4 de juliol del 2012

Foto de Iron Man 3 i Pacific Rim

La Comic-Con està a la cantonada com aquell qui diu, i ja comencen a sortir algunes de les imatges dels pròxims films que es promocionaran en aquesta cita anual. Gràcies això podem veure un Conceptual Art d'Iron Man 3.El dibuix bé firmat per Ryan Meinerding, il·lustrador i supervisor de totes les pel·lícules de la Saga Vengadores.


En la imatge es pot veure Tony Stark assaltat per un comando mentre es coloca la seva armadura (extremis?).Black a dit que aquesta tercera entrega tindra un aire diferent a les dues anteriors i estarà enfocada com a un techno thriller en la linea de les històries d'espia de Tom Clancy.




L'altre imatge que ha sortit a la llum es de dos dels protagonistes de la pel·lícula Pacific Rim de Guillermo del Toro en l'últim número de EW (via SchockTillYouDrop). Fa unes setmanes varem poder veure una imatge de Idris Elba caracteritzat en el seu uniforme de combat i aquest cop es el torn de Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) i Rinko Kikuchi (Babel).Els dos interpreten a dos pilots que es tenen de sincronitzar la ment rollo Evangelion, per sontrolar els super-robots que utilitzen per defensar la terra contra una manada de monstres interdimensionals.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada