Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 10 de juliol del 2012

Man of Steel

A menys d'una setmana per a la seva presentació a la Comic-Con de Sant Diego, Warner Bros ha difós l'argument oficial de Man of Steel la nova adaptació de Superman que dirigeix Zack Snyder amb Henry Cavill, Micheal Shannon, Rusell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane i Amy Adams. 




No hi han novetats respecte a la història original:

"Clark-Kent/ Kal-El és un jove periodista de vint i tants que se sent alienat per poders més enllà de la seva imaginació.Tansportat a la terra des de fa anys procedent de krypton, un planeta distant i molt avançat, Clark es devat amb la pregunta definitiva: ' Per què estic aquí? '. Moldejat amb els valors que li han inculcat els seus pares adoptius, Martha i Johnatan Kent, Clark descobreix que les habilitats extraodinàries que posseeix comporten la pressa de decisions difícils.Quan el món necessita urgentment estabilitat, una amenaça encara més gran emeregix.Clark s'ha de convertir en un home d'acer per protegir la gent que estima i brillar com el far d'esperença del món: Superman."

La pel·lícula serà presentada en format Imax 3D. Però la pel·lícula no ha estat rodada ni en estereoscòpic ni en 70 mm, amb el que ens trobem que serà una conversió pura i dura realitzada en postproducció.Tenint en compte del temps que han disposat per completar el film, sembla a ser una decisió lògica per incrementar les possibilitats en la guixeta de la pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada