Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de juliol del 2018

'A Quiet Place 2'.



Des de Collider ens informen de que en la seqüela de ‘A Quiet Place’ estarà el actor i director de la pel·lícula, implicat en aquesta segona entrega. Després del èxit que ha suposat tan en taquilla – costant 17M$ i havent recaptat fins al moment 329,8M$ en tot el món- com en critica (82/100 a Metacritic) i recepció per part del públic (7,8/10 a IMDb), era evident que hi hagués una segona part.

Era d’esperar que Paramount Pictures, deixi treballar al equip de la primera entrega tranquil·lament sense posa cap data d’estrena i no tindre que complir obligatòriament amb el calendari. Així ho ha explicat Andrew Form, productor de la pel·lícula, que ha més a més confirma la vinculació de John Krasinski: “Oh (Krasinski) està definitivament implicat. Tenim sort en aquest cas. He tingut pel·lícules en que l’estudi et diu “aquí tens la teva data, Som-hi!” i en aquest cas anirem pas a pas sense preses, i això es genial. Així que ens prendrem el nostre temps, pensarem cap on anar, però no hi ha cap presa i per ara sols estem començant a parlar del projecte. Estem estudiant quin serà el rol de tot el món i cap a on anirà la pròxima pel·lícula. La primera es molt especial per nosaltres, es per això que volem prendre’ns el nostre temps i no precipitar-nos en res”.

Form també ha dit que, encara que Krasinski està involucrat, encara es aviat per saber en qualitat de que. L’actor va protagonitzar, dirigir, co-escriure i produir la primera entrega i encara no es sap en aquesta segona part quin rol o rols estarà disposat a assumir, tot dependrà de la idea que tingui sigui lo suficientment temptadora per que el seu compromís vagi més enllà de ser solament productor.

Des de Collider.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada