Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de juliol del 2018

'Iron Fist season 2'.

Des de la Comic-Con ens arriba el primer teaser tràiler, de la segona temporada de ‘Iron Fist’.

La primera temporada no va tenir gaire èxit entre els fans i va ser la evidència del desgast de les produccions de Marvel a Netflix –amb l’excepció de ‘The Punisher’-; ‘The Defenders’, aquesta segona temporada de ‘Jessica Jones’ que també ha baixat el seu nivell i també la segona de ‘Luke Cage’, tot degut a retalls pressupostaris, a més d’una qualitat creativa decreixent en la que l’actuació dels actors salva les sèries d’una narrativa massa llarga, on es evident que aquestes sèries són incapaces de mantenir 13 hores de contingut televisiu amb bons guions i que amb la meitat d’episodis i ben rodats n’hi hauria prou.

Doncs sembla a ser, que el protagonista de ‘Iron Fist’, Danny Rand (Finn Jones) rebrà un canvi total en el seu equip per enfrontar-se a una temporada de renovació. Hi ha un nou showrunner al capdavant: Raven Metzner en el lloc de Scott Buck, guionista de la primera temporada i de les últimes de ‘Dexter’, a més de guionista de la sèrie ‘Inhumans’. Metzner, a qui descriuen com un àvid entusiasta de les pel·líucules d’arts marcials, promet centrar-se més en el barri de Xinatown (amb Iron Fist i Colleen Wing protegint-lo, de la mateixa manera que Daredevil amb Hell’s Kitchen o Luke Cage amb Harlem) i a més expandirà la mitologia de K’un-Lun, la mítica terra on el protagonista va rebre els seus poders. I, per acabar-ho de arrodonir, aquest cop els personatges utilitzaran les indumentàries dels còmics.

Misty Knight deixara un temps a Luke Cage i també apareixerà a ‘Iron Fist’, per formar l’aliança que podem veure en els còmics de ‘Les Filles del Drac’ juntament amb Colleen. María Tifoidea, interpretada per Alice Eve (‘Star Treck: Into  Darkness’), serà la dolenta.

També hi ha canvi de director de fotografia, amb Niels Alpert (‘Sleepy Hollow’, ‘Happy’), i també han canviat al coordinador d’especialistes per suplir una de les grans carències de la sèrie. El nou responsable serà Clayton Barber, un especialista amb una amplia carrera des dels anys 90, treballant en sèries com ‘Buffy the Vampire Slayer’ o ‘Martial Law’, fins a pel·lícules com ‘Blade’ i ‘Blade II’, ‘Creed’ i la recent ‘Black Panther’. Barber diu que han pres com a referència el Kung Fu de la vella escola i s’han pres seriosament millorar el nivell.

Aquí el teaser...

          

La temporada completa a partir del 07 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada