Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 de juliol del 2018

'Netflix/Marvel'.

Des de Deadline i coincidint amb el llançament del primer tràiler de la segona temporada de ‘Iron Fist’, el binomi Netflix/Marvel continuarà a la plataforma. Cindy Holland, vicepresidenta del contingut original de Netflix, ha parlat sobre el futur de les franquícies de Marvel de que disposa la plataforma.

Holland ha confirmat que segueix en marxa la tercera temporada de ‘Daredevil’, que va ser confirmada fa dos anys però que encara no han començat a rodar-la. “El problema principal va ser el calendari de producció i l’estrena de ‘The Defenders’, perquè el que això va implicar va ser parar les altres produccions per que tots els actors estiguessin disponibles per a ‘The Defenders’”, corrobora Holland, que afegeix que “No hi ha cap problema amb aquesta temporada. Crec que es fantàstica. Un autèntic retorn”.

Holland també a confirmat que els guionistes s¡han posat amb la tercera temporada de ‘Luke Cage’. El que no es segur, però tampoc està descartat, seria la segona temporada de ‘The Defenders’.

Per ara no hi ha plans per a realitzar sèries amb altres personatges Marvel.

Des de Deadline

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada