Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de juliol del 2018

'Mowgli'.

Des de Deadline ens fan saber que Warner Bros ha decidit finalment “vendre” els drets de comercialització de la pel·lícula dirigida per Andy Serkis ‘Mowgli’ a Netflix.

Després de endarrerir la seva estrena, prevista inicialment per al 2016 –mateix any que es va estrenar ‘The Jungle Book’ de Jon Favreau-, s’anava a estrenar el 19 d’Octubre d’aquest any. Finalment Warner Bros. no volent-se a arriscar a competir amb popularitat amb la de Disney, serà Netflix qui l’estrenarà durant el 2019, sense data a concretar encara.

La primera versió, que va donar la companyia per endarrerir la seva estrena va ser la de perfeccionar en tot el possible la captura de moviments que ha estat la clau de l’animació de molts dels personatges. Però aquest es veu que no ha estat l’únic problema, tot i que no hi ha cap noticia que l’estudi estigui descontent amb el resultat de la pel·lícula, però queda clar que no confien que sigui un èxit en la taquilla.

No es el primer cop que Netflix es una plataforma per a projectes que els estudis no els tenen gaire confiança que acabin tenint èxit. Paramount per exemple, ha estrenat dos títols a traves de Netflix ‘The Cloverfield Paradox’ i ‘Annihilation’.

Des de Deadline.

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada