Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 de juliol del 2018

'Joker'.


Tenim novetats de la pel·lícula del Joker que protagonitzarà Joaquin Pohenix i dirigida per Todd Phillips (Trilogia ‘The Hangover’). S’han incorporat tres actors al repartiment, el primer d’ells Robert De Niro que interpretarà un paper clau, un presentador d’un talk Show on el Joker provarà sort com a aspirant a còmic el qual els desastrosos resultats contribuiran al seu descens a la bogeria.

Per altre banda l’actor Marc Maron (‘Glow’), serà el representant d’artistes que gestiona l’actuació, des de Variety. I per altre banda l’actriu Frances Conroy (‘Six Feet Under’, ‘American Horror Story’) interpretarà la mare vella del Joker.

Per la seva part, THR, insinuava fa uns dies que l’actriu Zazie Beets (‘Atlanta’, Domino a ‘Deadpool 2’) estava negociant la seva incorporació al repartiment com una mare soltera que seria l’interès amorós del Joker.

El rodatge de ‘Joker’ començarà el pròxim mes de Setembre 2018 en la ciutat de New York, amb l’estrena prevista per al Octubre de 2019. La idea de Warner com ja havia dit en alguna altre notícia es crear un nou segell que sigui independent del DCEU. Aquestes pel·lícules, amb un pressupost reduït que garantirà una llibertat creativa més gran, permetrà que nous talents es sumin a la família de DC sense el compromís que requereix una gran franquícia. Tot això no afectarà en principi al desenvolupament de la resta del DCEU ni als plans per una pel·lícula en solitari del Joker de Jared Leto després de ‘Suicide Squad’.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada