Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de juliol del 2018

'Black Widow'.


Des de THR, ens informen de que ja hi ha directora per a la pel·lícula individual de Natasha Romanoff i aquesta es Cate Shortland, qui dirigirà ‘Black Widow’.

La directora australiana responsable de ‘Lore’ i ‘Berlin Syndrome’, será l’encarregada de dirigir per a Disney/Marvel el spin-off de Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson).

Shortland s’ha imposat a les altres quatre candidates: Amma Asante (‘Belle’, ‘A United Kingdom’), Maggie Betts (‘Novitiate’), Melanie Laurent (‘Galveston’) i Kimberly Pierce (‘Boy’s Don’t Cry’).

Segons l’exclusiva de THR, Lore ha estat el treball que ha dut a Johansson a apostar personalment per a la directora australiana.

Per posar-nos en situació, Black Widow es l’agent d’operacions secretes Natasha Romanoff, i va tenir un paper important en la pel·lícula ‘Iron Man 2’, així com en ‘Captain America: Winter Soldier’ i ‘Captain America: Civil War’, però sobretot en la segona entrega de ‘Captain America’. Podem veure una mica de la història dels seus orígens, a ‘Avengers: Age of Ultron’, com alumne de Julie Delpy. THR insisteix que aquesta pel·lícula podria ser una precuela situada abans dels successos de ‘Avengers’.

El guió estarà a càrrec de Jac Schaeffer –debutant l’any 2009 amb la pel·lícula ‘Timer’, i guionista de la comèdia d’acció i ciència ficció ‘The Shower’, amb Anne Hathaway de protagonista i que està en preparatius.

Des de THR.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada