Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de juliol del 2018

'Robocop Returns'.

Com ja vaig publicar al mes de Gener, els guionistes de la ‘Robocop’ original –o sigui, la primera-, estaven preparant un guió per a una nova entrega, però tal com esta fent James Cameron amb ‘Terminator’, seria una seqüela directa de la primera, això ve a dir que s’obviarien la 2 i 3, i el reboot que va dirigir Jose Padilha.
Doncs be, aquest encàrrec de la MGM als guionistes de la primera ‘Robocop’, ja te director, Neill Blomkamp. El film te com a títol provisional ‘Robocop Returns’, amb el guió escrit per Ed Neumeier i Michael Miner, i que ara està essent revisat per Justin Rhodes, el mateix que s’encarrega del guió de la nova ‘Terminator’.

Des de DHD, no ens expliquen molts detalls de l’argument, més enllà del que diu el títol: Detroit –escenari de la franquícia-, està immers en l’anarquia fins que arriba Robocop un altre cop per retornar la seguretat a la bona gent del carrer. Però Neumeier ha inclòs un detall particular i contemporani: a ‘Robocop Returns’, el president dels Estats Units es la estrella d’un reality Show –Neumeier assegura que va acabar el guió, o al menys va incloure la idea, abans de l’elecció de Donald Trump com a president dels USA.

“I l’única persona que se’l va llegir va ser Neill Blomkamp, i així s’ha posat en marxa aquest projecte”, ha explicat Neumeier.

Aquest projecte succeirà provablement, després de que Blomkamp completi la producció de ‘Greenland’, amb Chris Evans, que començarà suposadament a Toronto, en el mes d’octubre o Novembre.
Com a dada d’interès, llegiu-vos la noticia de Deadline perquè inclou declaracions de Neumeier sobre el declivi de la franquícia després de la primera i exitosa entrega i com el projecte de ‘Robocop 2’ es va veure debilitat primer per el desinterès de Verhoeven en rodar una seqüela i, després, per una vaga de guionistes que va portar la incorporació de Frank Miller.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada