Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de juliol del 2018

'Adaptacions noveles de King'.

Scott Beck i Bryan Woods, guionistes de ‘A Quiet Place’, adaptaran al cinema la història curta de ‘The Boogeyman’, escrita per King l’any 1973. Es la història d’un home que explica en la consulta del seu psiquiatre com van morir els seus tres fills a mans del “home del sac”.

A part d’aquesta nova adaptació, recordar les altres que hi ha en marxa: Ewan McGregor i Rebecca Ferguson protagonitzaran la seqüela de ‘The Shining’ (El Resplandor), anomenada ‘Doctor Sleep’. Torrance (McGregor) haurà de protegir una nena que també posseeix “shining” i que està essent perseguida per un grup de essers, liderats per Rose la Chistera (Ferguson), que volen capturar-la per alimentar-se del seu poder.

L’altre adaptació en vaig parlar fa poc i és la nova adaptació de ‘Firestarter’, que dirigirà el director turc Fatih Akin i n’escriurà el guió Scott Teems (‘Rectify’), produïda per Blumhouse.

          

Dit això, també parlem de la pròxima estrena de la sèrie de televisió ‘Castle Rock’, produïda per J.J Abrams, on es traslladarà l’acció al poble on succeeixen la majoria de les seves històries. No serà una adaptació en tota regla, sinó que veurem entre els veïns del poble a varis personatges coneguts i estarà repleta de picades d’ull a la seva obra.

La sèrie s’estrenarà el pròxim 25 de Juliol, i la cadena Hulu perten projectar tres episodis en la nit de l’estrena.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada