Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de juliol del 2018

'Joker Origins'.

Ja es oficial, Joaquin Phoenix serà el Joker en la versió alternativa que prepara Todd Philips per a Warner/DC. Ja està tot tancat i la producció està tan avançada que el rodatge a Nova York començarà el pròxim mes de Setembre, per tant es possible que veiem la pel·lícula de Phoenix, abans que qualsevol projecte que hi hagi implicat el Joker de Leto.

Aquesta pel·lícula pretén ser el primer apropament per a que Warner llanci  el nou segell d’adaptacions de còmic sota un pseudònim –DC Dark o DC Black, encara per escollir- i funcionin com a pel·lícules amb entitat pròpia allunyades de la resta del DCEU vist a ‘Man of Steel’, ‘Batman v Superman’, ‘Wonder Woman’, ‘Justice League’ i les properes que s’estan desenvolupant com ‘Aquaman’ o ‘The Flash’. WB vol ampliar horitzons narratius i a la vegada atraure realitzadors i actors de renom que d’un altre manera no es comprometrien a contractes que els obligarien a participar en cinc pel·lícules, d’aquesta manera en fan una i no estan obligats a més.

A part d’això, es lliuraran d’estar sotmesos a un pressupost de Blockbuster, ja que aquesta nova pel·lícula disposarà d’un pressupost de 55M$. Phillips juntament amb el seu co-guionista Scott Silver ( 8 Mile, ‘The Fighter’), ambientarà la història a una versió barroera i dels anys vuitanta de Gotham en la que un aspirant a comic es veurà implicat en el mon criminal de la ciutat fins a convertir-se en la figura del Joker. Es comenta que Phillips ha pres com a referent el cine de Martin Scorsese, en especial ‘Taxi Driver’ i ‘The King of Comedy’, com la seva gran inspiració.
Les fonts del estudi, des de THR, qualifiquen el projecte com un “drama criminal”, “més obscur i mes experimental en to i contingut” que el que veiem en el gènere dels còmics. Concretament, la pel·lícula serà “una exploració d’un home ignorat per la societat que serà no sols un cru estudi del personatge, sinó també una història amb una lliçó al darrera”.

Tot i que al principi, es deia que Phillips volia tenir a Scorsese dins del projecte com a productor, no s’ha sabut res més d’ell en relació a aquest projecte. Si que hi serà però una de les seves col·laboradores, la també productora Emma Tillinger Koskoff, que du col·laborant amb Scorsese en tots els seus treballs des de ‘The Departed’ fins a dia d’avui.

A més, segons la web That Hastag Show, que te en les seves mans un llistat de personatges principals de la pel·lícula –el Joker, la seva mare, varis policies... ningú reconegut dintre el cànon de DC i, tampoc, cap súper heroi-, hi ha un possible personatge que li aniria com anell al dit a Robert De Niro. Si han fitxat a Phoenix, es possible que també fitxin secundaris de renom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada