Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 25 de maig del 2019

'Akira'.


Warner Bros. ha donat a conèixer que la pròxima pel·lícula Live Action del Manga per excel·lència ‘Akira’, serà dirigit per Taika Waititi (‘One Night’, ‘Thor: Ragnarok’, ‘Jojo Rabbit’). El film arribara als cinemes el pròxim 21 de Maig de 2021.

El film serà l’adaptació de l’obra del mangaka Katsuhiro Otomo’s. Akira compta amb 6 volums, així que es dividirà en dos films, i cada un englobarà tres volums. L’obra compta també amb un film animat Japonès de l’any 1988, dirigit pel propi Otomo.

L’adaptació del film, sempre ha vingut acompanyat del següent argument: Ambientada en un futur entorn urbà anomenat New Manhattan, la ciència ficció epica segueix al líder d’una banda de motociclistes que ha de salvar al seu millor amic, que ha estat l’experiment del govern que s’ha encarregat de desenvolupar en ell, perillosos poders psicocinètics destructius.

Andrew Lazar (‘American Sniper’) i Appian Way de Leonardo DiCaprio produeixen el film, que van adquirí els drets de l’adaptació de l’obra l’any 2008. Ha tingut molt de talent adjunt. L’any 2012 sense anar més lluny, tenia associats al projecte, el director Jaume Collet-Serra (‘House of Wax’, ‘Orphan’, ‘The Commuter’) i als actors Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Ken Watanabe i Helena Bonham Carter.

‘Akira’ es rodarà a Califòrnia, després de que ha aconseguit una rebaixa fiscal de $18,5M, per la Comissió del Film Californiana. L’equip de producció de ‘Akira’ espera gastar $92M en l’estat de Califòrnia. Es un projecte apassionant per a Waititi, ja que ell va veure el film d’animació de finals dels 80’s quan era un nen.

Waititi estarà certament ocupat, justament acaba d’anunciar que escriurà i dirigirà un pilot per a l’adaptació de la sèrie que prepara Terry Gilliam, ‘Time Bandits’ per a Apple TV+ i tindrà un paper en el film de Fox ‘Free Guy’, juntament amb el seu company de repartiment Ryan Reynolds a la malaurada ‘Green Lantern’. També el manté ocupat en el pròxim film dramàtic ambientat en la Segona Guerra Mundial, ‘Jojo Rabbit’, el qual també co-protagonitza, a més de dirigir un episodi de la sèrie de Star Wars, ‘The Mandalorian’, per al servei de streaming Disney+. A més també es productor executiu per a FX’s, de la sèrie ‘What We Do in the Shadows’, així com també l’altre film  spin-off ‘Wellington Paranormal’. I ampliant, va signar un acord amb Netflix el 2017, per a co-dirigir el film animat en stop-motion, sobre el ximpanzé de Michael Jackson anomenat Bubbles amb Mark Gustafson (‘Fantastic Mr. Fox’), però no es sap si aquest projecte es veurà danyat o reestructurat per la recent controvèrsia sobre el cantant.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada