Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 24 de maig del 2019

'The Nightingale'.

IFC Films va publicar dimecres el primer tràiler de la directora de ‘The Babadook’, Jennifer Kent, per la proximitat de l’estrena en terres nord-americanes, el pròxim 02 d’Agost.

L’argument és el següent: ‘The Nightingale’ succeeix l’any 1825, durant la colonització de Austràlia. Allà arriba Clare (Aisling Franciosi, ‘Game of Thrones’), una convicta irlandesa de 21 anys recent lliberada d’una condena de set anys i amb un únic desig: escapar dels abusos que el seu amo, el tinent Hawkins (Sam Claflin, ‘The Hunger Games’), executa sobre ella. Quan el marit de Clare (Michael Sheasby) intenta venjar-se, inicia una cadena de brutalitats que duen a la jove a unir forces amb un rastrejador aborigen (Baykali Ganmbarr) en mig d’un lloc salvatge dominat pel conflicte que va suposar l’anomenada Guerra Negra entre Britànics i indígenes en la regió de Tasmania.

També participa Damon Herriman, que acaba de presentar juntament amb Quentin Tarantino, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, ‘Once Upon a Time in Hollywood’; interpretant a Charles Manson. Kent també escriu el guió, amb música de Jed Kurzel (‘Alien: Covenant’), amb el director de fotografia Radek Ladczuk.

A continuació el tràiler...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada