Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 23 de maig del 2019

'Tenet'.


Des de Variety, ens informen de que Christopher Nolan ja ha començat producció del seu nou film, que es titula ‘Tenet’ i que a part de tenir ara si títol, completa també repartiment.

Després de les incorporacions inicials, John David Washington (‘BlacKkKlansman’), Elisabeth Debicki (‘Widows’) i Robert Pattinson (‘Lighthouse’ i el pròxim Bruce Wayne?), els nous actors i actrius en incorporar-se són: Aaron Taylor-Johnson (‘Kick-Ass’, ‘Avengers: Age of Ultron’), Clémence Poésy (Harry Potter and The Goblet of Fire’) i Dimple Kapadia. Y Michael Caine en un paper secundari i també s’ha incorporat Kenneth Branagh, amb qui va col·laborar a ‘Dunkirk’.

El film està escrit en solitari per Nolan i descrita com un gran esdeveniment d’acció, serà un thriller d’espionatge amb escala internacional rodada en set països diferents. Se l’havia comparat amb ‘Inception’, i es que Nolan utilitzarà el format Imax i 70mm i repetirà amb el seu equip habitual com ara Hoyte van Hoytema, el seu nou director de fotografia des de ‘Interstellar’, el dissenyador de producció Nathan Crowley, el de vestuari Jeffrey Kurland i amb Andrew Jackson (‘Dunkirk’ i ‘Mad Max: Fury Road’) com a supervisor dels efectes visuals.

Dos canvis importants, el primer és un que ja dit anteriorment, la substitució de Lee Smith en el muntatge per Jennifer Kame (Hereditary). Nolan i Smith ja havien col·laborat junts des de ‘Batman Begins’ ininterrompudament, però aquest cop no poden fer-ho ja que Smith està compromès amb el pròxim film de Sam Mendes, ‘1917’.

Un altre peça important que tampoc repetirà amb el director, és Hans Zimmer, ja que està col·laborant amb Denis Villeneuve en el film ‘Dune’. El substituirà Ludwig Göransson, un dels compositors joves en alça després del seu treball a ‘Creed’ i ‘Black Panther’, amb la que va guanyar un Oscar a la Millor Banda Sonora. També s’encarregarà de la música de ‘The Mandalorian’, sèrie del univers Star Wars que s’emetrà a Disney +.

‘Tenet’, te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 17 de Juliol de 2020.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada