Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 17 de maig del 2019

'The Batman'.

Segons la revista Variety, Matt Reeves (‘Dawn of the Planet of the Apes’), director de ‘The Batman’ i que tants mals de cap ha portat aquest “reinici” d’un dels personatges més icònics de DC, semblaria a ser que ja te actor protagonista per interpretar al nou Batman en la seva etapa de joventut i en un film més centrat en les seves habilitats detectivesques.

L’escollit seria Robert Pattison (The ‘Twilight’ saga, ‘Maps to the Stars’, ‘The Lost City of Z’), que es el candidat principal tant per part de Warner com pel propi director Reeves i ja es trobaria en negociacions de cara a firmar per a interpretar al home ratpenat. Segons Deadline, ha dit en un article paral·lel, que Pattison te cert avantatge sobre altres candidats com seria el cas de Nicholas Hoult (‘Mad Max: Fury Road’, Beast a the new ‘X-Men’ saga). THR també dona per bo que serà Pattison qui s’endugui el gat a l’aigua, però afegint a la llista de candidats a Aaron Taylor-Johnson (‘Kick-Ass’, ‘Avengers: Age of Ultron’) i Armie Hammer (‘Call Me by Your Name’, ‘The Man From U.N.C.L.E’).

Tot i que te els seus detractors per haver interpretat a Edward Cullen a la saga ‘Twilight’, ja han posat el crit al cel per que serà amb tota probabilitat el nou Bruce Wayne. L’actor ha col·laborat en els projectes de diferents actors de renom, com ara David Cronenberg (‘Cosmopolis’, ‘Maps to the Stars’), James Gray (The Lost City of Z’), Claire Denis (‘High Life’). D’aquí a uns dies presentarà a Cannes ‘The Lighthouse’, el nou film de terror de Robert Eggers (‘The Witch’) i l’any que ve estrenarà el nou film dirigit per Christopher Nolan.


‘The Batman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Juny de 2021 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada