Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 23 de maig del 2019

'Terminator: Dark Fate'.

Doncs ja esta aquí el primer tràiler de la esperada (o no, depèn de cada persona), tercera entrega de ‘Terminator’, si obviem les altres tres. Aquesta es una continuació, com ja vaig parlar les anteriors noticies, directament de la segona entrega dirigida per James Cameron ‘Terminator 2: Judgment Day’.

Aquest cop amb Tim Miller (Deadpool) en la direcció i Cameron en la producció. Tornen al seus respectius papers Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger, acompanyats en aquesta ocasió per Diego Boneta, Natalia Reyes i Mackenzie Davis com els nous herois i Gabriel Luna com el nou dolent del film, un terminator amb la capacitat de dividir-se.

El guió està a càrrec de David S. Goyer, Justin Rhodes i Billy Ray (‘Captain Phillips’, ‘Overlord’), amb contribucions a la història per part de Charles Eglee (‘The Shield’, ‘Dexter’ i col·laborador de Cameron a la sèrie ‘Dark Angel’) i Josh Friedman, creador en el seu moment de ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’) i co-autor amb Cameron, del guió de ‘Avatar 2’.

Miller per la seva part ha portat al seu equip, Ken Sang, Julian Clarke i Junkie XL, responsables a la vegada de la fotografia, muntatge i música de ‘Deadpool’.

A continuació el tràiler i cartell...

          

          



‘Terminator: Dark Fate’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 01 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada