Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 3 de maig del 2019

'Sonic the Hedgehog'.


El passat cap de setmana es va estrenar el primer tràiler de ‘Sonic the Hedgehog’, i la reacció del públic no ha estat la ideal. El disseny del famós eriçó de Sega, tenint un aspecte humanitzat i no aproximar-se al disseny conegut per tots als vídeo jocs ha estat el focus de les critiques negatives en el seu primer avenç. Actualment el tràiler compta amb 452.000 “No m’agrada”, en front els 271.000 “M’agrada”.

El director Jeff Fowler va publicar al seu compte de Twitter, que el disseny final que veurem al film serà modificat.

“Gràcies pel suport i les critiques. El missatge és alt i clar...no us ha agradat el disseny i demaneu canvis. Doncs succeirà. Tots els responsables, tant de Paramount com de Sega, s’han compromes a que el personatge llueixi millor... #sonicmovie #gottafixfast”

El film te fixada la data d’estrena per al 8 de Novembre, i l’equip de efectes visuals disposa de sis mesos per a fer les modificacions que tenen en ment. A més, internet ja està ple de material de màrqueting del film, deixant clar l’aspecte i disseny actual del personatge.

En el repartiment principal, hi podem trobar per exemple a Jim Carrey interpretant al Doctor Robotnik/Eggman, el dolent principal de Sonic; James Marsden com a Tom Wachowski, un oficial de policia que s’uneix a Sonic per contra restar els malvats plans de Eggman, Adam Pally (The Mindy Project, Iron Man 3) com al cap de Tom, Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Ben Schwartz serà qui posarà la veu a Sonic.

Veurem si millora o empitjora el seu aspecte, quan ens presentin un nou tràiler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada