Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 2 de maig del 2019

'Crawl'.

Paramount Pictures ha publicat el primer tràiler de ‘Crawl’, la qual s’estrena el pròxim 12 de Juliol als USA, intentant repetir l’èxit de ‘The Shallows’, amb la temàtica de peli de terror/suspens amb criatura ferotge, que atrapi a la gent davant les grans estrenes de l’estiu.

Director, Alexandre Aja, ‘High Tension’, el remake de ‘The Hills Have Eyes’ i ‘Horns’ adaptació de la novel·la de Joe Hill, amb Daniel Radcliffe com a protagonista. Produeix Sam Raimi i guió de Michael i Shawn Rasmussen.

Protagonitzen el film: Barry Pepper i Kaya Scodelario, interpretant a pare i filla. Un huracà ha arrasat el poble de Florida on viuen. Ell es troba atrapat en el soterrani i ella ha decidit ignorar les ordres de evacuació per a rescatar-lo. Dos problemes, el primer, que el poble s’està inundant a causa de la tempesta i l’aigua no deixa de pujar de nivell. El segon, que a Florida viuen cocodrils, grans, i quan l’aigua els arrossega fora del seu habitat natural cap a precisament la casa on viuen els dos supervivents, tenen davant d’ells un banquet.

‘Crawl’, ha estat escrita pels responsables de ‘The Ward’, de John Carpenter i tan sols ha costat $14M. El film s’ha rodat a Serbia, on han construït un set especial submarí.

A continuació el tràiler i el cartell...  

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada