Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 1 de maig del 2019

'The Suicide Squad'.


Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que l’actor David Dastmalchian (‘Ant-Man and the Wasp’, ‘Dune’, ‘Reprisal’), s’uneix al repartiment de ‘The Suicide Squad’ on interpretarà a Polka-Dot Man, en el film escrit i dirgit per James Gunn (‘Guardian of the Galaxy 1 & 2’).

Polka-Dot Man, és un dolent dels còmics que va fer el seu primer debut a Detective Comics nº300. El nom real del personatge és Abner Krill, i es descrit com un lladre “principiant”, la seva principal característica és que pot treure’s els punts del seu uniforme i fer-los servir com armes o com a eines.

Pel que es comenta, Margot Robbie, tornarà a repetir com a Harley Quinn però aquest cop amb menys protagonisme. Com ja vaig dir en anteriors noticies relacionades amb el film, també retornaran en els seus respectius papers: Viola Davis com a Amanda Waller, Jai Courtney com a Captain Boomerang i de moment es manté com a rumor el retorn de Jared Leto com el Joker. Idris Elba havia d’interpretar el paper de Deadshot, però al cap d’uns dies va sorgir la informació de que no interpretaria aquest personatge i per ara es desconeix qui serà.



‘The Suicide Squad’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 06 d’Agost de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada