Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 27 d’agost del 2023

'13 Ghsots: The Series'.


Les ments darrera de 13 Ghosts: The Series ja han començat a fer plans per estendre la sèrie diverses temporades, tot i que Sony encara no ha donat llum verda oficialment al projecte.

Aquest mes d’agost, Dead Central va revelar que, segons les informacions, Patrick Mediate, Aaron McLane i Ashley Robinson estaven desenvolupant una sèrie de televisió de Thrirteen Ghosts, els quals estan treballant amb Dark Castle Entertainment.

Segons Bloody Disgusting, Sony Pictures Television encara posseeix alguns dels drets de Thirteen Ghosts, el que significa que Dark Castle Entertainment necessita obtenir l’aprovació de Sony abans de que pugui començar la producció. Sony va rebre la proposta per a 13 Ghosts: The Series just abans de que comences la vaga de guionistes (WGA) i la de Screen Actors Guild-American Federation of Television i Radio Artists (SAG-AFTRA), el que significa que les converses entre les dues companyies s’han aturat temporalment mentre actors i escriptors pressionen per a obtenir millors salaris, protecció davant la IA, entre d’altres coses.

Tot i això, Mediate va dir que ja han començat a planificar un “univers sencer” per a la sèrie que es podria estendre diverses temporades, sempre i quan obtinguin les aprovacions i renovacions adequades.

“Visualitzem un univers complet per a la franquícia 13 Ghosts: The Series que viu eternament després de la primera temporada i continua explorant diferents plànols de realitats mortals i post-mortals; en realitat serà quelcom força profund que podria suposar un gran testimoni dels mons per als que assentem les bases amb la primera temporada”, va dir. “Llarga i curta, aquesta serà sens dubte una sèrie amb històries i personatges tridimensionals als que els fans voldran unir-se durant diverses temporades”.

El famós cineasta de sèrie B William Castle va donar vida a 13 Fantasmes l’any 1960. El film, que utilitzava un truc únic de “il·lusió-O” on el públic rebia ulleres especials abans d’entrar al cinema que els permetia “veure” els fantasmes, segueix a una família quan es muden a una casa sols per a descobrir que són perseguits per alguns esperits rebels que volen ser desesperadament alliberats.

L’any 2001, el director Steve Beck va refer el film de Castle a 13 Ghosts (a vegades estilitzada com THIR13EN Ghosts), protagonitzat per Matthew Lillard, Tony Shalhoub, Embeth Davidtz i F. Murray Abraham.

La idea darrera de 13 Ghosts: The Series, va explicar Mediate, és donar-li a cada fantasma el seu episodi individual. “Sempre ens havia quedat clar que hi havia molt per explorar en els rerefons dels fantasmes, pel que és natural que creéssim cada episodi per a explorar i examinar les seves històries d’origen, personalitats, situacions difícils i destins”, va dir Mediate. “Aquestes històries actuen com línies divisòries que s’entrellacen amb el misteriós llegat de Cyrus Kriticos i la seva actual extensa família, els quals acaben de convertir-se en cuidadors del complexa Kriticos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada