Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 d’agost del 2023

'The Princess and the Frog'.

Ha passat més d’una dècada des de l’estrena als cinemes de La Princesa i el Gripau, i sembla que Disney està planificant potencialment adaptar el film animat en un d’acció en viu. Tot i que Disney no ha fet cap anunci oficial sobre realitzar el film, els rumors sobre el projecte ja han començat a circular en línia. Un d’aquests rumors és sobre el possible càsting d’una actriu guanyadora d’un Oscar.

Segons la primícia de la industria des de MyTime to Shine Hello a Twitter, segons les informacions, Disney està guaitant a Lupita Nyong’o per al paper de Tiana, per a la versió live action. El personatge va ser interpretat (posant veu) originalment per Anika Noni Rose, en l’exitós musical de 2009 i des de llavors ha posat veu a Tiana en altres projectes animats, inclòs Ralph Breaks the Internet.

Nyong’o col·labora amb Disney des de 2015, on va posar veu a Maz Kanata a Star Wars: The Force Awakens i Star Wars: The Rise of Skywalker. Un cop més va repetir paper en la sèrie animada Star Wars Forces of Destiny. A més a més, Nyong’o també és millor coneguda pel seu paper de Nakia en la franquícia Black Panther de Marvel Studios.

A més de les franquícies d’alt perfil, l’aclamada actriu també ha treballat amb Disney en altres dos films, inclòs el film biogràfic Queen of Katwe de 2016 i la nova versió de The Jungle Book de Jon Favreau en live action, també de 2016. Nyong’o la podrem veure a A Quiet Place: Day One, que serà el pròxim projecte de terror des de la seva increïble actuació en el film de Jordan Peele Us.

The Princess and the Frog va ser dirigida per Jon Musker i Ron Clements. El film es va inspirar en la novel·la de E.D. Baker de 2002 The Frog Princess i en el conte dels Germans Grimm The Frog Prince. Ambientada a New Orleans, la fantasia animada segueix a Tiana, una jove que somia en obrir el seu propi restaurant. Ella accidentalment es converteix en una granota després de besar al Princep Naveen en un intent de lliurar-lo de la maledicció del Home de les Ombres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada