Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 d’agost del 2023

'Warrior Nun'.


Més d’un mes després de que el creador de la sèrie, Simon Barry, compartís la bona notícia amb els fans de Warrior Nun de que la sèrie s’havia salvat oficialment, finalment s’ha revelat una actualització sobre l’exitosa fantasia d’acció. En un nou vídeo compartit a través de warriornunsaved.com, el productor executiu Dean English va anunciar que Warrior Nun tornaria en forma de trilogia cinematogràfica. A més a més, també va expressar la seva gratitud cap a l’incansable suport dels fans de la sèrie.

“Necessito començar agraint a tots vosaltres, fidels seguidors. És gràcies a tu i a la teva increïble energia que seguim avançant per a realitzar històries. Fas que tot valgui la pena. Així que moltes gràcies pel vostre continu suport”, va dir English.

Degut a les vagues en curs a Hollywood, va admetre que no podia fer més anuncis sobre el projecte de trilogia de Warrior Nun. Tot i això, va comentar que podrien estar planificant expandir la franquícia.

“Alguns poden preguntar: ‘Això potser pot inferir que s’estrenarà un univers de Warror Nun, que podria expandir-se a films i sèries de televisió seguint a personatges que ja coneixem?’ La resposta a aquesta pregunta és si. I hi haurà més detalls en el futur”.

A continuació podeu veure’n el vídeo...

          

Després de debutar la seva segona temporada, Warrior Nun va ser cancel·lada oficialment per Netflix el desembre passat, tot i obtenir crítiques positives per a part dels crítics i una campanya de renovació per part dels fans. Després de la seva cancel·lació, els fans es van unir un cop més per a instar a altres serveis de streaming i xarxes a salvar la sèrie.

La sèrie està protagonitzada per Alba Baptista com a Ava, Toya Turner com a Shotgun Mary, Lorena Andrea com a Sister Lilith, Kristina Tonteri-Young com a Sister Beatrice, Olivia Delcán com a Sister Camila, Tristan Ulloa com a Father Vincent, Sylvia De Fanti com a Mother Superion, Thekla Reuten com a Jilian Salvius, Emilio Sakraya com JC, Joaquim de Almeida com a Cardina Duretti i Lope Haydn Evans com a Michael.

Basada en la sèrie de novel·les gràfiques d’estil manga de Ben Dunn del mateix nom, la sèrie Warrior Nun està creada per Simon Barry, qui també n’és l’escriptor, showrunner i productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada