Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 d’agost del 2023

'The Dark Tower'.


El director de Doctor Sleep i Midnight Mass, Mike Flanagan, ha ofert una actualització sobre el projecte de The Dark Tower, l’últim intent d’adaptar la colossal sèrie de llibres de Stephen King.

A finals de l’any passat, es va revelar que Flanagan encapçalaria un altre assalt a la Torre (l’anterior va ser el film fallit protagonitzat per Idris Elba i Matthew McConaughey i una sèrie cancel·lada d’Amazon) en un gran projecte que eventualment consistirà en cinc temporades de televisió i dos films.

Amb la recent vaga, es podria perdonar als fans de tota la vida de l’obra de Stephen King que abasta tot el gènere per la por a que aquesta última adaptació sigui tan maleïda com els últims intents, però Flanagan va parlar amb The Kingcast de Fangoria per l’episodi d’aquesta setmana i ens va assegurar que no sols estava el projecte en un lloc saludable, sinó que és la seva prioritat numero u quan acabi la vaga.

“Em sento molt bé des del punt de vista on estem. Curiosament, on estem en aquest moment està completament congelat degut a la vaga, però vam tenir una primavera meravellosa amb ell i estem progressant enormement amb el film. I tinc prou fe per a creure que al altre costat de la vaga, serà la prioritat numero u”.

Després, Flanagan continua parlant als fans amb alguns detalls pobres però intrigants sobre el projecte.

“Tenim grans socis en ell dels que no en puc parlar, i tenim alguns actors realment emocionants donant voltes en ell dels que no en puc parlar i tenim alguns punts de vista potencialment innovadors per a la realització dels films que simplement no en puc parlar d’això...però el que puc dir és que les meves pors de que qualsevol impuls que haguem desenvolupat seria esborrat [per la vaga], Bueno, realment no em preocupo per això”.

Aquest no és l’única cosa de King de la que va parlar Flanagan a Kingcast. També va parlar sobre l’altre adaptació de King en les obres basades en The Life of Chuck i una discussió més ample sobre Dolores Claiborne de Stephen King.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada