Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 d’agost del 2023

'The Imaginary'.

S’ha publicat el tràiler de The Imaginary, el pròxim film de fantasia de Studio Ponoc. El film està basat en la novel·la homònima més venuda de A.F. Harrold i Emily Gravett. Tindrà la seva estrena mundial el 15 de desembre als cinemes japonesos, seguit de la seva estrena mundial als cinemes al 2024.

El tràiler dona la benvinguda a l’audiència a un món màgic on resideix la imaginació de les persones. Presenta a Rudger, un nen imaginari que ha d’embarcar-se a una aventura per a trobar el camí de retorn al seu creador abans de que es perdi i oblidi de veritat.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


The Imaginary està dirigit per Yoshiuki Momose, qui va formar part dels equips d’animació d’alguns dels films d’anime més populars, incloses Grave of the Firefiles, Spirited Away, Whisper of the Heart i Porco Rosso.

“Nascut de la imaginació d’una nena, Rudger és un nen que ningú pot veure i que viu en un món on la imaginació pot viure i ser devorada per altres”, es pot llegir en la sinopsis. “The Imaginary és un film de fantasia dibuixat a mà, extraordinàriament commovedora i preciosa en la que Rudger i els seus nous amics a ‘The Town of The Imaginaries’ s’embarquen en una aventura que ningú pot veure posant en risc el futur i el destí dels seus essers estimats”.

El film està produït per el ex productor de Studio Ghibli, Yoshiaki Nishimura. El projecte prové de Studio Ponoc, el estudi d’animació japonès darrera dels films d’animació Mary and the Witch’s Flower i Modest Heroes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada