Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 d’agost del 2023

'The Fall of the House of Usher'.

Netflix ha presentat el primer teaser esgarrifós de The Fall of the House of Usher, que s’estrenarà a la plataforma el 12 d’octubre.

L’avanç arriba poc després de la publicació de les primeres imatges. Basada en el clàssic conte de terror de 1839 de Edgar Allan Poe, la pròxima sèrie de terror de vuit episodis segueix a Roderick i la seva bessona Madeline (Carla Gugino) mentre fan tot el possible per a que la seva empresa familiar, Fortunato Pharmaceuticals, resti i/o ascendeixi al cim de la industria.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

Els draps bruts de la família Usher comencen a sortir a la superfície quan una dona misteriosa comença a perseguir-los. Al costat de Greenwood i Gugino, The Fall of the House of Usher també està protagonitzat per Willa Fitzgerald, Marl Hamil, Mary McDonnell, Henry Thomas, Zach Gilford i Kate Siegel, entre d’altres.

Flanagan s’ha establert com una figura destacada en l’escena del terror actual. Amb estrenes de films de terror aclamats per la crítica com Hush, Oculus, Gerald’s Game, Before I Wake i Doctor Sleep, el cineasta també va aprofundir a la petita pantalla amb treballs exitosos com The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor i Midnight Mass.

Si bé encara es massa aviat per a saber com funcionarà la sèrie, donat l’experiència de Flanagan en el gènere, podem esperar que la pròxima sèrie sigui ni més ni menys que aterridora, que canviï el gènere i posteriorment, que inviti a la reflexió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada