Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 d’agost del 2023

'Society of the Snow'.

Netflix ha publicat el primer avanç de La Societat de la Neu, el pròxim drama de suspens i supervivència basat en l’accident aeri real dels Andes d’Uruguai  l’any 1972. El film tindrà la seva estrena mundial en el Venice International Film Festival d’enguany.

El tràiler destaca les esgotadores conseqüències del tràgic accident aeri. El vol transportava a 45 persones, entre les quals es trobava membres del equip de rugbi del Old Christians Club, que també estaven acompanyats per familiars i amics. S’espera que el film faci el seu debut a Netflix a finals d’any.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          


“L’any 1972, el vol 571 de la Força Aérea d’Uruguai, que havia estat llogat per a dur un equip de rugbi a Xile, es va estavellar en el cor dels Andes”, es pot llegir en la sinopsis. “Tant sols 29 dels 45 passatgers van sobreviure al accident. Atrapats en un dels entorns més hostils i inaccessibles del planeta, han de recórrer a mesures extremes per a mantenir-se amb vida”.

La Societat de la Neu està dirigit per J.A. Bayona a partir d’un guió que va coescriure amb Bernat Vilaplana, Jaime Marques i Nicolas Casariego. Està basat en les memòries de Pablo Vierci, qui va ser un dels supervivents que varen ser rescatats.

El repartiment de Society of the Snow inclou a Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt, Agustín Pardella, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi, Esteban Kukuriczka, Francisco Romero, Rafael Federman, Felipe González Otaño, Agustín Della Corte, Valentino Alonso, Simón Hempe, Fernando Contigiani García, Benjamín Segura i Jerónimo Bosia.

El film està produït per Bayona, Belén Atienza i Sandra Hermida, amb Vierci com a productor associat. El creatiu està format per el dissenyador de producció Alain Bainée, el director de fotografia Pedro Luque Briozzo SCU, els editors Jaume Martí i Andrés Gil i el compositor Michael Giacchino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada