Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 d’agost del 2023

'The Expendables 4'.

S’ha publicat el tràiler ‘no apte per a menors’ de The Expendables 4.

“Una nova generació d’estrelles s’uneix a les estrelles d’acció més importants del món, en una aventura farcida d’adrenalina a The Expendables 4”, es pot llegir a la sinopsis oficial. “Reunits com l’equip de mercenaris d’elit, Jason Statham, Dolph Lundrgen, Randy Couture i Sylvester Stallone s’uenixen per primer cop amb Curtis ’50 Cent Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran i Andy García”.

“Armats amb totes les armes que puguin aconseguir i les habilitats per a fer-les servir, Els Mercenaris són l’última línia de defensa del món i l’equip que es truca quan totes les altres opcions estan fora del abast. Però els nous membres del equip amb nous estils i tàctiques, li donaran a la “sang nova” un significat completament nou”.

A continuació podeu veure’n el tràiler....

          


El tràiler ‘no apte per a menors’, significa que la saga tronarà a les seves arrels amb classificació R, després de que The Expendables 3 amb PG-13, no va tenir prou èxit a la taquilla.

The Expendables 4 estarà dirigit per Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed) a partir d’un guió escrit per Kurt Wimmer, Tad Daggerhart i Max Adams. Al costat de Statham i Stallone, Curtis “50 Cent” Jackson III, Megan Fox, Tony Jaa i Andy Garcia. Completen el repartiment Jacob Scipio, Levy Tran, Sheila Shah i Eddie Hall.

La nova entrega de The Expendables està produïda per Statham, Kevin King Templeton i Les Weldon Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger en nom de Millennium Media. Els productors executius de Millennium Media són Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short amb Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. La coproductora és Abby Mills.

El film arribarà als cinemes el 22 de Setembre de la mà de Lionsgate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada