Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 d’agost del 2023

'I Am Groot Season 2'.

Doncs sense esperar-ho i sense anunci previ, tenim el tràiler de la segona temporada dels curts de I Am Groot, que s’estrenarà el pròxim 06 de setembre a Disney+ amb cinc nous curts.

El tràiler mostra les pròximes aventures en solitari de Baby Groot, en les que veurem al Guardià preferit dels fans fer un ninot de neu robot, visitar un restaurant de postres espacials i conèixer a un nou amic. També anticipa l’aparició de The Watcher de Jeffrey Wright, qui va ser vist per últim cop en la sèrie animada What if...?

A continuació podeu veure’n el tràiler i un cartell...

          


“En la temporada 2, Baby Groot es troba explorant l’univers i més enllà a bord de les naus espacials dels Guardians, enfrontant-se cara a cara -o nas amb nas- amb criatures i entorns nous i acolorits”, diu la sinopsis.

La segona temporada de I Am Groot, torna a estar escrit i dirigit per Kirsten Lepore. Compta amb el retorn de l’estrella de Fast & Furious, Vin Diesel, mentre presta la seva veu a Groot, a qui va interpretar per últim cop a Guardians de la Galaxia Vol.3.

La sèrie de format curt compte amb la producció executiva de Lepore, Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’esposito, Victoria Alonso i Dana Vasquez-Eberhardt, amb Danielle Costa com a productora supervisora. Està produït per Craig Rittenbaum i Alex Scharf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada